REFUND POLICY

  • Wang tidak akan dikembalikan selepas pembelian.
  • Sekiranya terdapat sebarang kesilapan penghantaran, pihak saiken berhak untuk memulangkan kembali wang anda.
  • Sekiranya terdapat kerosakan atau kecacatan terhadap botol Trislim yang sampai pada anda, anda berhak mendapat pulangan wang atau pihak Saiken akan menggantikan dengan botol yang baru sekiranya perlu.
  • Pastikan poduk yang sampai pada anda dalam keadaan elok, sekiranya telah dibuka pihak Saiken tidak akan bertanggungjawab atas sebarng aduan.

Apa Itu TriSlim?

Terdapat berbagai cara untuk kuruskan badan dan salah satunya adalah dengan Diet. Tapi tahukah anda diet ni akan hanya mengurangkan pembentukan lemak baru. Tetapi bagaimana pula dengan lemak yang sedia ada dalam badan kita?
Trislim-kurus-dengan-selamat-dan-berkesan-Lulus-KKM-031017
TriSlim TS Formula adalah ubat kuruskan badan dengan selamat dan berkesan yang diformulasikan dari bahan terpilih sepenuhnya tanpa campuran bahan kimia terlarang. Ia telah terbukti berkesan dengan ribuan pengguna di seluruh Malaysia.

Jadi TriSlim lah yg akan membakar lemak / glukos dalam badan kita. TriSlim juga menghalang pembentukan lemak baru serta menahan selera makan kita.

Apabila lemak baru dan glukos dalam badan telah berkurang, maka lemak yang sedia ada itu akan digunakan sebagai tenaga yang diperlukan seharian. Jadi tiada lagi lemak yang akan terkumpul sehingga perut menggelebeh dan mengakibatkan masalah berat badan.

TriSlim dapat membantu anda turunkan berat badan dengan selamat dan berkesan agar anda menjadi lebih sihat dan dapat menghindari diri anda dari penyakit yang berpunca dari berat badan yang berlebihan.
TriSlim TS Formula Lulus KKM (MAL20172864TC) dan sudah berada di pasaran melebihi 3 tahun dengan lebih 7000 botol terjual. Kebiasaannya dalam 3 botol penggunaan, ramai yang boleh turunkan dalam 10-15kg.
Trislim-kurus-dengan-selamat-dan-berkesan-setiap-hari-pos1-041017
Copyright 2015 - TriSlim Beauty